STAY Amazing

Warm 260x240 100% gåsedun 1232g

Varunummer: 117073
STAY Amazing Warm 260x240 100% gåsedun 1232g STAY Amazing Warm 260x240 100% gåsedun 1232g STAY Amazing Warm 260x240 100% gåsedun 1232g STAY Amazing Warm 260x240 100% gåsedun 1232g

När du tror att det inte kunde bli bättre, säg hej till våra STAY Amazing 100 % gåsduntäcken. Här har det inte sparats på något och vi har valt ett exceptionellt fint gåsdun, även denna europeisk och spårbar. Gåsdunet är större, mer spänstig och ger dig därmed mer av allt som är bra med dun. Dunet är så voluminöst att täckena blir ännu lättare och sveper sig runt dig som en omsorgsfull kram. Bomullsbatisten i fodralet är av hög kvalitet och behandlat för att ge en extra soft och mjuk känsla. Dessa två element kombinerat med stort urval av täcken ger de bästa förutsättningar för en god natts sömn.

 

STAY warm – det varma täcket
Föredrar du ett varmt täcke som är tjockt och skönt till vintersäsongen?  Då är STAY warm det perfekta täcket.

 

Produktinformasjon

  • 100% gåsduntäcken
  • 100 % bomullsbatist
  • Bärighet: 825
  • Rut-sydd för optimal fördelning av dun
  • Fyllnadsvikt: 1 232 gram
  • STAY har en helt speciell bag som är mer än ett emballage. Härligt grön i kanvas, i 100 % bomull, med axelrem
    och enkelt klipsspänne. Den är utvecklad och designad för att kunna ha med täcke och kudde när du ska sova borta. Den är även ideell till förvaring av STAY dunprodukter.
  • Norsktillverkad, svanenmärkt och allergivänlig
  • Downafresh-märkningen på våra produkter är ett bevis på att dunet tillfredsställer de strängaste kraven med hänsyn till renhet och hygien.


STAY är en fantastisk kollektion av härliga dunprodukter som är utvecklade ner till minsta detalj, som kvalitetsmässigt startar där många andra dunsortiment har sin högsta nivå. Kollektionen är sammansatt med dunprodukter som ger optimal sömn och  komfort både över och under kroppen.

 

Dun – naturens lilla mirakel
Dun är en liten bit magi från naturens sida. Genom miljoner år har dunets egenskaper gjort det möjligt för gäss och änder att hålla värmen i extrem kyla samt hålla kroppen sval och behaglig i sommarvärmen. Vi lånar denna egenskap för att tillgodose att du har rätt temperatur när du sover. Våra produkter är tillverkade i Norge för nordiska förhållanden så att du ska kunna sova gott oavsett årstid.

 


Dun är omsorgsfull
Allt vårt dun kommer från sjöfåglar - and eller gås - som har utvecklat  extremt goda egenskaper när det gäller isolering och fukthantering. Under den kallaste perioden om vintern finner sjöfågeln fortfarande sin mat under vatten och det är väldigt viktigt att vattnet snabbt försvinner från kroppen när den kommer upp till ytan igen. Dun och fjäder gör sig fort av med vatten och värmer upp kroppen när den är kall.  Denna egenskap finns fortsättningsvis när dunet fylls i täcken,  kuddar och toppmadrasser. 

 

I tillägg till att det är skönt och komfortabelt gör dunet att fukt försvinner och ser till att temperaturen är optimal – den visar omsorg för oss så att vi kan sova gott.