STAY Outstanding

Comfy 150x210 100% muscovy 530g

Artikelnummer: 116009
STAY Outstanding Comfy 150x210 100% muscovy 530g STAY Outstanding Comfy 150x210 100% muscovy 530g STAY Outstanding Comfy 150x210 100% muscovy 530g STAY Outstanding Comfy 150x210 100% muscovy 530g

Kvalitetsnivån STAY Outstanding tar dig med in i en värld där 100 % muscovy dun verkligen visar vad den kan. Det är inga små fjädrar i denna fantastiska dunkvalitet som är av europeiskt ursprung med samma spårbarhet, renhet och kvalitetskrav som allt vårt dun. När dunet kombineras med en mjuk och lätt 100 % bomullsbatist i fodralet är vi på next level när det gäller komfort, isoleringsegenskaper och fukthantering.


STAY Outstanding duntäcken är lättare, mjukare och det finns ett täcke som passar till alla även här.

 

STAY comfy – medium täcke
Önskar du ett täcke som passar sommar som vinter? Vårt allround-täcke STAY comfy, gjord för helårsbruk, är det rätta för dig.

 

Produktinformasjon

  • 100 % Muscovy dun
  • 100 % bomullsbatist
  • Bärighet: 800
  • Rut-sydd 4x8 - För optimal fördelning av dun
  • Fyllnadsvikt: 530 gram
  • 10 års garanti
  • STAY har en helt speciell bag som är mer än ett emballage. Härligt grön i kanvas, i 100 % bomull, med axelrem och enkelt klipsspänne. Den är utvecklad och designad för att kunna ha med täcke och kudde när du ska sova borta. Den är även ideell till förvaring av STAY dunprodukter.
  • Norsktillverkad, svanenmärkt och allergivänlig
  • Downafresh-märkningen på våra produkter är ett bevis på att dunet tillfredsställer de strängaste kraven med hänsyn till renhet och hygien.


STAY är en fantastisk kollektion av härliga dunprodukter som är utvecklade ner till minsta detalj, som kvalitetsmässigt startar där många andra dunsortiment har sin högsta nivå. Kollektionen är sammansatt med dunprodukter som ger optimal sömn och  komfort både över och under kroppen.

 

Dun – naturens lilla mirakel
Dun är en liten bit magi från naturens sida. Genom miljoner år har dunets egenskaper gjort det möjligt för gäss och änder att hålla värmen i extrem kyla samt hålla kroppen sval och behaglig i sommarvärmen. Vi lånar denna egenskap för att tillgodose att du har rätt temperatur när du sover. Våra produkter är tillverkade i Norge för nordiska förhållanden så att du ska kunna sova gott oavsett årstid.

 


Dun är omsorgsfull
Allt vårt dun kommer från sjöfåglar - and eller gås - som har utvecklat  extremt goda egenskaper när det gäller isolering och fukthantering. Under den kallaste perioden om vintern finner sjöfågeln fortfarande sin mat under vatten och det är väldigt viktigt att vattnet snabbt försvinner från kroppen när den kommer upp till ytan igen. Dun och fjäder gör sig fort av med vatten och värmer upp kroppen när den är kall.  Denna egenskap finns fortsättningsvis när dunet fylls i täcken,  kuddar och toppmadrasser. 

 

I tillägg till att det är skönt och komfortabelt gör dunet att fukt försvinner och ser till att temperaturen är optimal – den visar omsorg för oss så att vi kan sova gott.