STAY More Fluffy

High 60x80 90 % muscovy 880g

Artikelnummer: 115217
STAY More Fluffy High 60x80 90 % muscovy 880g STAY More Fluffy High 60x80 90 % muscovy 880g STAY More Fluffy High 60x80 90 % muscovy 880g STAY More Fluffy High 60x80 90 % muscovy 880g STAY More Fluffy High 60x80 90 % muscovy 880g

Bra hotell som verkligen fokuserar på god sömn fyller sängarna med både stora och normalstora sovkuddar. Med kuddar i storlekar som 60x80 och 70x100 kan du få känslan av lyx i din egen säng. Du får de givetvis både i STAY Fluffy och STAY Steady. Du väljer själv om du vill blanda storlekar och kvaliteter – det är du som bestämmer vad du gillar bäst. 
 
STAY 60x80-kudden är en härlig stor sovkudde,  perfekt när du vill sitta i sängen med en bok, mobilen, en kopp kaffe eller te. 
 

Produktinformation:

  • Fylld med det renaste vita Muscovy dun, 90 % dun och 10 % små fjäder.
  • Fodralet är i den mjukaste, mest behagliga cambric-kvaliteten i 100 % bomull
  • Storlek: 60x80 cm
  • Fyllnadsvikt: 880 gram
  • Norsktillverkad, svanenmärkt och allergivänlig
  • Downafresh-märkningen på våra produkter är ett bevis på att dunet tillfredsställer de strängaste kraven med hänsyn till renhet och hygien.


STAY är en fantastisk kollektion av härliga dunprodukter som är utvecklade ner till minsta detalj, som kvalitetsmässigt startar där många andra dunsortiment har sin högsta nivå. Kollektionen är sammansatt med dunprodukter som ger optimal sömn och  komfort både över och under kroppen.

 

Dun – naturens lilla mirakel
Dun är en liten bit magi från naturens sida. Genom miljoner år har dunets egenskaper gjort det möjligt för gäss och änder att hålla värmen i extrem kyla samt hålla kroppen sval och behaglig i sommarvärmen. Vi lånar denna egenskap för att tillgodose att du har rätt temperatur när du sover. Våra produkter är tillverkade i Norge för nordiska förhållanden så att du ska kunna sova gott oavsett årstid.

 


Dun är omsorgsfull
Allt vårt dun kommer från sjöfåglar - and eller gås - som har utvecklat  extremt goda egenskaper när det gäller isolering och fukthantering. Under den kallaste perioden om vintern finner sjöfågeln fortfarande sin mat under vatten och det är väldigt viktigt att vattnet snabbt försvinner från kroppen när den kommer upp till ytan igen. Dun och fjäder gör sig fort av med vatten och värmer upp kroppen när den är kall.  Denna egenskap finns fortsättningsvis när dunet fylls i täcken,  kuddar och toppmadrasser. 

 

I tillägg till att det är skönt och komfortabelt gör dunet att fukt försvinner och ser till att temperaturen är optimal – den visar omsorg för oss så att vi kan sova gott.